Terrängstafett i Uggleskogen

Nyheter Totalt deltog 160 elever fördelade på 16 lag i årskurs 4-6 i mästerskapet där alla gav sitt yttersta.
Publicerad 8 maj 2009 • Uppdaterad 15 december 2021
160 elever fördelade på 16 lag i årskurs 4-6 tävlade på fredagen i Kretsmästerskapen i terrängstafett som avgjordes i Uggleskogen. Foto: ANTON HÄLLFORS (praktikant)
160 elever fördelade på 16 lag i årskurs 4-6 tävlade på fredagen i Kretsmästerskapen i terrängstafett som avgjordes i Uggleskogen. Foto: ANTON HÄLLFORS (praktikant)

Totalt deltog 160 elever fördelade på 16 lag i årskurs 4-6 i mästerskapet där alla gav sitt yttersta. – En fantastisk tävling med härlig stämning, berömde idrottsläraren Ulf Bjuremar. Så här gick det: Årskurs 4: 1) Snyggatorpsskolan, Klippan. 2) Örkelljunga. 3) Perstorp. Årskurs 5: 1) Örkelljunga. 2) Perstorp. 3) Antilopen, Klippan. Årskurs 6: 1) Perstorp. 2) Snyggatorpsskolan, Klippan. 3) Ljungbyhed.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.