Vin Diesel i ny dataspelsfilm

Kultur och Nöje Spelet lanserades nyligen med Diesel som huvudfigur och producent.
Publicerad 8 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Actionstjärnan Vin Diesel gillar snabba bilar. Foto: AP/Scanpix
Actionstjärnan Vin Diesel gillar snabba bilar. Foto: AP/Scanpix

Spelet lanserades nyligen med Diesel som huvudfigur och producent. I "Wheelman" är Diesel en bilförare som lämnar pensionärslivet för att skydda en kvinna från sitt förflutna. John Singleton är klar för regissörsstolen. Även han har tidigare filmat snabba bilar. Han regisserade "2 fast 2 furious", den enda filmen i serien där Vin Diesel inte medverkade.

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.