BK söder klara för allsvenskan i bowling

Skåne/Kristianstad Söder mötte Trossö och den första matchen var avgjord redan efter tre serier även om Trossö ville ha även den fjärde serien spelad.
Publicerad 10 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Söder mötte Trossö och den första matchen var avgjord redan efter tre serier även om Trossö ville ha även den fjärde serien spelad. Matchen slutade 16–4 . Den andra matchen blev betydligt jämnare och slutade 10–10. Därmed var avancemanget i hamn! Cefyra förlorade mot Tranås med 0–2 och Perstorpslaget Friska Viljor föll mot Spader Dams farmarlag med 0–2. Det innebär att både Cefyra och Friska Viljor spelar i division två till hösten.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.