Wilkommen till Cabaret!

Hässleholm Bakom framträdandet stod ensemblen till Cabaret under ledning av regissören Bengt Larsson.
Hässleholm • Publicerad 10 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Ensemblen till Cabaret bröt ut i sång när folk köade för biljetter i kulturhuset i lördags. Foto: Jörgen Alström
Ensemblen till Cabaret bröt ut i sång när folk köade för biljetter i kulturhuset i lördags. Foto: Jörgen Alström

Bakom framträdandet stod ensemblen till Cabaret under ledning av regissören Bengt Larsson. – I fredags var första gången vi träffades och repeterade. Vi har inte sjungit tillsammans tidigare, men det här gick ju bra, sa Bengt Larsson efter köunderhållningen. Kön ringlade lång i kulturhusets foajé när biljettförsäljningen startade klockan 10 på lördagen. Ständigt aktuella och spelade musikalen Cabaret har uppenbarligen dragningskraft även i Hässleholm, fast att det är fem månader till premiären. Repetitionerna startar den tionde augusti med den 25 personer starka ensemblen (plus orkester) med Anna-Lena-Brundin i huvudrollen som konferencieren. Premiär blir det i Röda Salongen den 31 oktober och totalt spelar man 24 föreställningar i oktober, november och december. – Den största scensatsningen någonsin i Hässleholm, konstaterar Bengt Larsson med stolthet.

Carl-Johan BaulerSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.