Misstänkta rånare frisläppta

Hässleholm Männen, 25 och 26 år, är misstänkta för försök till rån respektive medhjälp till försök till rån.
Hässleholm • Publicerad 11 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Männen, 25 och 26 år, är misstänkta för försök till rån respektive medhjälp till försök till rån. – Jag vet att det har hållits förhör med männen, men vad som framkommit där och om de har gjort några medgivanden kan jag inte svara på, säger kriminalkommissarie Agneta Nyström vid Hässleholmspolisen. De båda männen, som är kända av polisen sedan tidigare, kunde gripas på Vallgatan bara några timmar efter rånet. – Det gjordes vissa iakttagelser och fynd på eller i närheten av brottsplatsen, som ledde fram till att vi snabbt kom två misstänkta gärningsmän på spåren, säger Agneta Nyström. Klockan 15.30 på lördagseftermiddagen hävdes dock anhållningsbeslutet och männen frigavs.

Fredrik Thunberg
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.