Norra Skåne gratulerar

Grattis 50 år fyller den 12 maj Solbritt Lindborg på Finlandsgatan i Tyringe.
Publicerad 11 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

50 år fyller den 12 maj Solbritt Lindborg på Finlandsgatan i Tyringe. Hon tar i juni examen som kvalificerad distributionslogistiker och är även utbildad inköpare. Solbritt arbetar på Tyringe konsult AB. Hon har tidigare varit yrkesverksam som säljare, lärare och verksamhetsutvecklare. Sång är ett stort intresse och hon sjunger sopranstämman i Västerkyrkans kör. Hon har tre barn, hund och katt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.