Drakriddare Tams svåra prov

Personligt I bokserien om drakriddaren får vi här följa Tam då han ställs inför ett svårt prov för att få chansen att bli drakdräng.
Personligt • Publicerad 13 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

I bokserien om drakriddaren får vi här följa Tam då han ställs inför ett svårt prov för att få chansen att bli drakdräng. Tam har ingen aning om vad provet går ut på, men han har förberett sig bäst han kan. När han blir kallad till lektionssalen skyndar han dit, men så fort han kommer in stängs dörrarna och låset går igen. Han har blivit lurad! Detta är en kapitelbok för de som kan läsa ganska bra, texten är stor och meningarna korta. Det finns också många spännande illustrationer som förstärker spänningen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.