NorraSkåne.se fyller ett

Nyheter Innan hemsidan gjordes om var antalet unika besökare i veckan 8000.
Publicerad 13 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Patric Berg
Foto: Patric Berg

Innan hemsidan gjordes om var antalet unika besökare i veckan 8000. Sedan webbsatsningen gjordes för ett år sedan har antalet läsare mer än fördubblats. – Webben är helt annorlunda och mer levande nu när den hela tiden uppdateras. Vi jobbar hårt för att vara snabbast med de lokala nyheterna, säger Linda Grip. Även tävlingar har införts på webbsidan och läsarna har nu också möjlighet att chatta om olika ämnen. Närmast väntar hårdbevakning av Siestafestivalen i Hässleholm. – Webben har haft en god utveckling och vi tänker satsa på att bli ännu större, säger Norra Skånes redaktionschef Mimmi Karlsson-Bernfalk. Hon understryker att webben är väldigt viktig för att nå ut till läsare. – Den gör tidningen levande dygnet runt, säger hon. Men det finns fortfarande saker att jobba på. –Vi måste bli snabbare på att få ut lokala sportnyheter på webben. Även webbchefen Arne Jarl vill fortsätta med att utveckla sajten. – Norra Skånes webb är en viktig sajt. Och vi har ambitionen att den ska utvecklas och bli ännu bättre, säger han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.