Rattfull körde av vägen – skyller på eftersupning

Hässleholm 20-åringen kom natten mot den 21 mars körande på den \"lilla vägen\" mellan Finja och Tyringe när olyckan var framme.
Hässleholm • Publicerad 13 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

20-åringen kom natten mot den 21 mars körande på den "lilla vägen" mellan Finja och Tyringe när olyckan var framme. I bilen fanns även två av hans jämnåriga kamrater; en tjej och en kille. I förhören har den kvinnliga passageraren berättat att det var 20-åringen som körde bilen och att han var "jättefull". 20-åringen själv erkände först att han kört berusad, men i senare förhör har han blånekat. – Jag var nykter vid olyckstillfället, men jag blev så chockad när bilen gick av vägen att jag började dricka väldigt mycket innan polisen kom och hämtade mig. Det var därför promillehalten var så hög, hävdar han.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.