Stort intresse för Årets Göing

Nyheter Sven Svensson vid Tydingesjön har föreslagits av ett par personer.
Publicerad 13 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Sven Svensson vid Tydingesjön har föreslagits av ett par personer. Hans fru Ann-Marie har också fått röster. –De har satt Östra Göinge på kartan genom att Tydingesjöns festplats nu åter lever upp, skriver en förslagsställare. Motorcyklister, bilentusiaster, linedancers och westernälskare har fått ett ställe att träffas på. Bland andra kandidater märks den cancersjuka flickan Moa Henriksson i Hanaskog, Jörgen Johansson som jobbat med Glimåkra utveckling, Mats och Eva på Broby Gästis, Gunda Fridman i Sibbhults folkets husförening med flera.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.