Annons

NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 75 år fyller den 16 maj John Johnsson på Skärmvägen i Markaryd.
Publicerad 14 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

75 år fyller den 16 maj John Johnsson på Skärmvägen i Markaryd. Han är född i Olastorp, Glimåkra socken. Efter avslutad skolgång och militärtjänstgöring hamnade han så småningom i Malmö där han bott och verkat i 40 år. John har arbetat inom psykiatri på Malmö Östra sjukhus. Efter pensioneringen flyttade John och hustrun Gunnel till Markaryd, där de nu bott i tio år. John är med i olika föreningar och älskar att ströva i skog och mark. Han tycker även om att resa och åker ofta till Malmö och andra städer och ser teater med mera.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons