NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 75 år fyller den 16 maj John Johnsson på Skärmvägen i Markaryd.
Publicerad 14 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

75 år fyller den 16 maj John Johnsson på Skärmvägen i Markaryd. Han är född i Olastorp, Glimåkra socken. Efter avslutad skolgång och militärtjänstgöring hamnade han så småningom i Malmö där han bott och verkat i 40 år. John har arbetat inom psykiatri på Malmö Östra sjukhus. Efter pensioneringen flyttade John och hustrun Gunnel till Markaryd, där de nu bott i tio år. John är med i olika föreningar och älskar att ströva i skog och mark. Han tycker även om att resa och åker ofta till Malmö och andra städer och ser teater med mera.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.