Seugling vill anlägga våtmark

Nyheter – Vi har öppna landskap och dem vill vi behålla, förklarar Paul Seugling.
Publicerad 14 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

– Vi har öppna landskap och dem vill vi behålla, förklarar Paul Seugling. I anslutning till området ska även fortsättningsvis parets Göingegetter ströva omkring. En våtmark med vattenspegel kan sedan ge befintliga djur sällskap av allt ifrån rådjur till grodor och salamandrar. Tanken är att börja med planering och sedermera schaktning till hösten. Arbetet sker helt utan bidrag. – Jag är av den uppfattningen att man ska klara det man gör själv, och gör man inte det så har man inte där att göra, menar Paul, som till vardags är lärare och kock på Restaurang Tranan.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.