Hästägare kritiska till förbud

Nyheter I ett brev till kommunen redogör djurägarna för hur få hästar som faktiskt vistas i stallet.
Publicerad 15 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I ett brev till kommunen redogör djurägarna för hur få hästar som faktiskt vistas i stallet. De menar också att de hade besparats både bekymmer och jobb om de redan från början fått information från kommunen om att stallet låg för nära grannens bostadshus. Istället lades tid och pengar ner på att göra vid det stall som nu alltså döms ut på grund av närheten till grannen.

Linda Grip
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.