Rollatorkafé med service

Nyheter Förutom kaffe med tillbehör är träffen en möjlighet till att få service på rollatorn då bland annat bromsar och hjul testas.
Publicerad 15 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Förutom kaffe med tillbehör är träffen en möjlighet till att få service på rollatorn då bland annat bromsar och hjul testas. Tekniker från kommunens hjälpmedelsleverantör, Kommunalförbundet Medelpunkten, är på plats för att prova ut, ställa in eller kassera. Närvarar gör även kommunens sjukgymnaster och arbetsterapeuter för att ge tips och hjälp.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.