Småstjärnor uppträdde och hjälpte fadderbarn

Nyheter Sedan minst sex år har fritidshemmet regelbundet hjälpt Rosa Andrea som kommer från en fattig familj i en by utan vatten.
Publicerad 15 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021
backades upp av Jonna Sax
backades upp av Jonna Sax

Sedan minst sex år har fritidshemmet regelbundet hjälpt Rosa Andrea som kommer från en fattig familj i en by utan vatten.

Pengarna får eleverna in bland annat genom att uppträda i Småstjärnorna en gång varje år. – Eleverna tycker att det känns väldigt meningfullt och intressant att göra en insats för ett barn i ett annat land, säger Annika på fritidshemmet. Utanför konsertsalen kunde publiken se bilder på Rosa Andrea och kort som hon skrivit till faddrarna i Osby. Som vanligt var det rejält tempo när Småstjärnorna kom in på scenen. Och publiken var minst sagt med på noterna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.