Beachsoccer ”helt i linje”

Nyheter Detta i fråga om målet att nationella och internationella evenemang ska förläggas till kommunen.
Publicerad 16 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Detta i fråga om målet att nationella och internationella evenemang ska förläggas till kommunen. Turneringen arrangeras för fjärde året i rad och då av Kristianstads FF, Kristianstads DFF och hotell Åhusstrand. Den spelas den 27 juni–5 juli och beräknas locka 400 lag i 18 klasser. Det innebär cirka 4 000 deltagare. Kristianstads FF har ansökt om ett kommunalt bidrag på 50 000 kronor till turneringen. Nu föreslår kultur- och fritidsnämnden att hälften beviljas.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.