blev det till slut – depp. Foto: Claes Hall

En uppumpad ballong som sprack

Rene Makondele gjorde 1-0 efter förarbete av Henrik Larsson och Rasmus Jönsson. 2-0 svarade Christoffer Andersson för sedan först Henke Larsson skjutit rakt på TFF-målvakten Viktor Noring och sedan Christoffer gjort det samma. Först i tredje försöket fick Christoffer in bollen. Efter det borde vi stängt matchen, sa HIF-tränaren Bosse Nilsson. – Men vi lyckades aldrig spela av matchen, trots vårt övertag. Hur Helsingborg kunde tappa greppet totalt är en gåta. – Att vara så överlägset och sedan bara få en poäng, känns tungt erkände HIF-tränaren. Henrik Larsson spädde på kritiken mot sitt eget lag. – I andra halvlek gick allt alldeles för långsamt. Allt tog för lång tid, menade Henke. – Passningstempot är A och O i matcher mot lag som TFF. Vi vet hur de spelar. Även högerbacken Markus Holgersson som blev rejält uppsnurrad vid TFF:s reduceringsmål var självkritisk. – En miss av mig och sedan fick Fuxberg i väg ett ”hose skott”. Även vid deras andra mål kom vi på mellanhand, förklarade Holgersson.

×