”Inte konstigt folk flyttar”

Nyheter Men alla håller inte med.
Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Men alla håller inte med. – Det är kanske inte så förvånansvärt att vi har en utflyttning i vår kommun när man ideligen läser i tidningen om de stora problem som våra gamla har med att få en vård med trygghet på gamla dar, skriver en Brobybo i ett ilsket mejl till kommunen. Mannen hänvisar specifikt till hur människor på 90 år som ser dåligt och känner sig otrygga ändå får avslag på särskilt boende och tvingas överklaga för att få rätt.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.