Ni styr ju i kommunen

Opinion n Det var en märklig insändare från moderatstyrelsen i Osby den 11/5.
Opinion • Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

n Det var en märklig insändare från moderatstyrelsen i Osby den 11/5. Det har tydligen inte gått upp för dem att de har majoriteten i Osby kommunfullmäktige tillsammans med Gpks/Alliansen. De menar väl inte att frånta oss våra rättigheter att skriva motioner till kommunfullmäktige där vi vill påtala förbättringar för att marknadsföra vår fina kommun? Att vi sedan röstar för vår motion i kommunfullmäktige är väl inte heller konstigt. Att sedan Moderaterna har så dålig koll i sitt parti får de väl försöka lösa internt och inte ösa ut sin galla på oss socialdemokrater. Vår motion fick stöd av två moderater och Kristdemokraterna, förmodligen för att de tyckte motionen var bra. Vi socialdemokrater kommer att skriva fler bra motioner och hoppas på liknande stöd.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.