NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 18 år fyller den 18 maj Emma Nilsson i Finja.
Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

18 år fyller den 18 maj Emma Nilsson i Finja. Hon går andra året på samhällsvetenskapliga programmet med europaprofil. På fritiden sjunger hon i två körer, varav en är en gospelkör. Efter skolan ska hon antagligen gå på en bibelskola. Hon hoppas att hon om tio år arbetar som dietist och har en egen familj. Emma beskriver sig som en positiv och omtänksam person som blir glad över tanken att Jesus dött och uppstått för henne. Arg blir hon över människor som är negativa.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.