NORRA SKÅNE GRATULERAR

Grattis 18 år fyller den 18 maj Martina Hultén på Balders väg i Knislinge.
Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021

18 år fyller den 18 maj Martina Hultén på Balders väg i Knislinge. Hon går andra året på omvårdnadsprogrammet på Stenforsaskolan. På fritiden träffar hon sina vänner och tränar på gymmet i Broby. Efter studenten vill hon läsa vidare till någonting inom friskvård. Hon hoppas att hon om tio år har fått sitt drömjobb, att hon bildat familj och att hon umgås med de goda vänner hon har idag. Som person är Martina glad, rolig och snäll. Hon blir glad av människor som ställer upp och vill henne väl. Arg blir hon över orättvisor och bråk.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.