Spelade golf – blev bestulen

Nyheter Kvar i den parkerade bilen låg plånboken innehållande 1200 kronor i kontanter.
Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Kvar i den parkerade bilen låg plånboken innehållande 1200 kronor i kontanter. Bilen var vid tillfället olåst. – Lämna aldrig plånbok, väska eller något annat kvar i bilen, tipsar polisen. Ytterligare anmälningar kommer från ägaren till en bil parkerad vid järnvägsstationen i Perstorp som anmält till polisen att någon krossat rutan på bilen. Vid anmälningstillfället var det oklart om något stulits. Detsamma gäller ett inbrott i ett fritidshus i Örahult där någon brutit sig in i fastigheten via ytterdörren.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.