Straffen avgjorde

Sport –Till och med de i Strömsborg erkände att det inte var straff.
Sport • Publicerad 18 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

–Till och med de i Strömsborg erkände att det inte var straff. Så det är klart att luften gick ur oss lite, säger Trebys tränare Ola Lindell. Hemmalaget försökte dock repa mod och kämpade sig in i matchen. Bland annat hade man två farliga nickar som gästernas målvakt Ola Svensson fick sträcka ut på ordentligt för att rädda. Det definitiva avgörandet kom i den 78:e minuten när gästerna fick ytterligare en straff. Den här gången missade Morgan Nilsson, men sekunderna senare hade hans bror Mattias förpassat bollen i mål. –Den andra straffen är solklar, dessutom fick vi en spelare utvisad då. Vi försökte att flytta upp så mycket vi kunde, men det gick inte, konstaterar Ola Lindell som erkände att Strömsborg var det bättre laget. –De vann väl rättvist, men siffrorna ljuger lite. Vi kan bara hoppas på att det vänder för oss.

Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.