Hundbiten tjuv vill bli släppt ur häktet

Hässleholm Nu överklagar den 38-årige mannen tingsrättens beslut att häkta honom för stöld och försök till stöld.
Hässleholm • Publicerad 19 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Nu överklagar den 38-årige mannen tingsrättens beslut att häkta honom för stöld och försök till stöld. – Min klient bör omedelbart försättas på fri fot, anser försvarsadvokat Lars Blad. 38-åringen greps förra fredagen sedan han brutit sig in i två förråd i Emmaljunga. Mannen, en 38-årig polsk lastbilschaufför, har enligt Lars Blad erkänt fullt ut. – Eftersom han har fru och barn i Polen, och är beroende av att kunna köra lastbil till Sverige för sin försörjning, är det svårt att tro att han skulle avvika och därmed undanhålla sig lagföring och straff, sägs det i överklagandet.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.