Enkel fråga om naturreservat

Nyheter Sten anser att det aktuella området är det mest attraktiva området för personer intresserade av att flytta till Perstorp.
Publicerad 20 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Sten anser att det aktuella området är det mest attraktiva området för personer intresserade av att flytta till Perstorp. Tomterna i Ebbarpsområdet och Stockholmsområdet råder det ingen större efterfrågan på. "Vi lockar inte hit några nya invånare med en massa naturreservat, däremot fin miljö, och det kan vi ha utan reservat", skriver Sten. Vidare undrar han om majoriteten är beredd att skjuta det eventuella beslutet om naturreservat på framtiden för att istället tänka igenom var kommunens ska erbjuda attraktiva byggklara tomter.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.