Smet från en taxi

Nyheter Där väntade sedan chauffören på henne, innan färden gick tillbaka hem till Hanaskog.
Publicerad 20 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Där väntade sedan chauffören på henne, innan färden gick tillbaka hem till Hanaskog. När kvinnan sedan skulle betala, hittade hon inte sitt kontokort. Hon letade och letade, men kortet var borta. Föraren och passageraren bytte telefonnummer med varandra. Hon lovade sätta in pengarna, men dessa kom inte. Mannen påtalade detta för kvinnan, som senare skickade ett sms och meddelade, att pengarna –mellan 1 000 och 2 000 kronor –redan var inbetalda. Chauffören hittade dock inga pengar. Han väntade ytterligare ett par dagar men gjorde sedan polisanmälan mot kvinnan, som nu misstänks för bedrägeri.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.