Vägvakter anmälde bilist

Nyheter Nu har en av dessa trafikvakter polisanmält en bilist, som enligt anmälan körde rakt mot vakten med flaggan, utan att bry sig om att följa de lämnade anvisningarna.
Publicerad 20 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Nu har en av dessa trafikvakter polisanmält en bilist, som enligt anmälan körde rakt mot vakten med flaggan, utan att bry sig om att följa de lämnade anvisningarna. Vakten tvingades hoppa undan för att inte bli påkörd. Han blev också så arg, att han knackade med flaggan på bilen. Då blev det märke i lacken, påstår bilisten. Utredningen fortsätter.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.