LdB Malmö klara för åttondelen

Sport –Vi visste att vi skulle vara ganska sega.
Sport • Publicerad 21 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

–Vi visste att vi skulle vara ganska sega. Det är ju bara 40 timmar sedan vi spelade i Stockholm. Vi skapade ganska många chanser men möter ett lag som är bra på att freda sig och vi får inget gratis. Det viktiga var att vinna och det gjorde vi, säger Petersson som ställde över Linda Forsberg, Pavlina Scasna och danska landslagsmålvakten Tine Cederkvist Viskaer. Att Malmö spelade mot AIK så sent som i torsdags var delvis självvalt. –Vi kunde tackat nej till att spela tevematchen och haft den som lördagsmatch men samtidigt är det viktigt att synas, säger Petersson vars LdB spelar mot Umeå härnäst.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.