Nilla Fischer dominerade

Sport –Jag kan väl hålla med honom, ler Nilla.
Sport • Publicerad 21 maj 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

–Jag kan väl hålla med honom, ler Nilla. Hon trivdes på sin gamla hemmaplan. Det var fyra år sedan hon var där senast. Då vann Malmö med 9–0. –Det var en rolig match att spela. Känner ni press på er att spela fin fotboll när ni möter lag från lägre divisioner? –Vi gå in för att vinna matchen och försöka spela vårt spel. Sen om det är snyggt eller inte spelar ingen roll. Kul att få spela inför familj och vänner? –Verkligen. Här var ett helt gäng kompisar. De kan ingen fotboll så allt man gör är bara positivt. Hela Verum var här –alla tio personerna, skojar Nilla. –Och det höjde publiksiffran enormt, fyller Vittsjös målvakt Sonja Fransson i.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.