Bjärnumsbo åtalas för knytnävsslag och spark

Hässleholm Den misshandlade mannen var inbjuden till kalaset och det var när han sa till 46-åringen att han inte skulle snoka runt i lägenhetsinnehavarens rum som han fick fyra eller fem slag i ansiktet.
Hässleholm • Publicerad 22 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Den misshandlade mannen var inbjuden till kalaset och det var när han sa till 46-åringen att han inte skulle snoka runt i lägenhetsinnehavarens rum som han fick fyra eller fem slag i ansiktet. Slagen var så kraftiga att han ramlade av stolen och hamnade på golvet, där han även blev sparkad. Den 46-årige Bjärnumsbon, som nu åtalas för misshandel medger att han bara slagit ett par slag med öppen hand. Åklagaren har förutom vittnen även fotografier tagna efter misshandeln och journalanteckningar från tandläkaren som bevis på 46-åringen misshandel.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.