Norra Skåne gratulerar

Grattis Hon går omvårdnadsprogrammet på Jacobsskolan och arbetar även på ålderdomshem.
Publicerad 22 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

Hon går omvårdnadsprogrammet på Jacobsskolan och arbetar även på ålderdomshem. Sabina dansar bugg, går långa promenader med hunden Zimba och gillar att träffa pojkvän och kompisar. Efter skolan vill hon arbeta som personlig assistent eller på ett gruppboende. Sabina tror att hon om tio år bor i ett fint hus, har familj och jobb, dansar och reser mycket. Hon beskriver sig själv som snäll, glad, omtänksam och blyg. Glad blir hon är det är fint väder men oärliga människor gör henne arg.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.