Norra Skåne gratulerar

Grattis Han läser teknikutveckling på Hässleholms tekniska skola.
Publicerad 22 maj 2009 • Uppdaterad 15 december 2021

Han läser teknikutveckling på Hässleholms tekniska skola. På fritiden spelar han fotboll i Tyringe IF, styrketränar, träffar vänner eller jobbar extra på Anderssons begravningsbyrå. Efter gymnasiet vill han jobba ett tag innan han läser vidare. Emil beskriver sig själv som lugn, glad och social. Han blir glad av att träffa goda vänner och när folk är ärliga, men han blir arg när folk inte står för vad de sagt eller gjort.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.