Hotar förstöra ny skateboard-ramp

Hässleholm \"Det finns flera sätt att förstöra rampen\", skriver personen.
Hässleholm • Publicerad 23 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

"Det finns flera sätt att förstöra rampen", skriver personen. "Att spruta på tjära, olja och målarfärg". Skateboardåkare har åkt förr vid Tyrs Hov och då har grannar klagat. Patrik Sonesson funderar starkt på att polisanmäla saken. – Först ska jag prata med byalagen sedan får vi se. Jag vet ju vem det är, det är en person som brukar gnälla, till och med mot ishockeyn.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.