Dubbelt japanskt i regnig mara

Sport När kronprins Fredrik på söndagsmorgonen skickade iväg löparna på den drygt 42 kilometer långa turen genom Köpenhamn sken solen.
Sport • Publicerad 25 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

När kronprins Fredrik på söndagsmorgonen skickade iväg löparna på den drygt 42 kilometer långa turen genom Köpenhamn sken solen. Men då Toyokazu Yoshimuras sprang över mållinjen två timmar, 18 minuter och fyra sekunder senare öste regnet ner. Loppet var japanens första i Europa. Som snabbaste dansk slutade Martin Parkhøj, vars 2:24:05 räckte till en fjärdeplats. Något bättre gick det för de danska damerna, där Anne-Sofie Pade Hansen kom tvåa, drygt tre minuter efter den japanska segrarinnan, rapporterar Berlingske Tidende.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.