Problem med vattenläckor

Nyheter Det är inte meningen, att vi ska stå för kostnaderna för brister i kommunens avlopp, menar makarna, som enligt brevet fått merkostnader, utöver vad försäkringsbolaget ställde upp med, på närmare 10 000 kronor.
Publicerad 25 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Det är inte meningen, att vi ska stå för kostnaderna för brister i kommunens avlopp, menar makarna, som enligt brevet fått merkostnader, utöver vad försäkringsbolaget ställde upp med, på närmare 10 000 kronor. Det har kostat en hel del att åtgärda fuktskadorna. Ett annat par, från Sibbhult, har också skickat ett brev, i form av ett mejl, till Östra Göinge kommun. Även här gäller det en vattenläcka, som enligt brevskrivarna inte har åtgärdats i tid. Makarna tycker helt allmänt, att det inte satsas någonting i Sibbhult.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.