Skadegörelse och stöld

Nyheter Den ena gäller en skadegörelse på en ytterdörr till en hyresfastighet som en känd gärningsman gjort sig skyldig till.
Publicerad 25 maj 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Den ena gäller en skadegörelse på en ytterdörr till en hyresfastighet som en känd gärningsman gjort sig skyldig till. Polis kallades till platsen för att prata med mannen. Händelse nummer två gäller en person som bott över ett par nätter i en lägenhet. När personen sedan lämnade tackade denne för sig genom att bland annat stjäla två bärbara datorer och kontanter.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.