Trafiktankar i Hässleholm

Opinion @$:Vad tänker Hässleholms kommun göra åt genomfartstrafiken och parkeringskaoset på Brunnsgatan i Hässleholm?
Opinion • Publicerad 25 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

@$:Vad tänker Hässleholms kommun göra åt genomfartstrafiken och parkeringskaoset på Brunnsgatan i Hässleholm? De boende är ständigt utsatta för "röran" med tät trafik och parkerade bilar på båda sidorna av gatan. Inkomsterna (parkeringsböter) borde bekosta planering av parkeringsplatser för dygnsparkering till rimlig kostnad (gratis?) i detta område. Kanske "snedparkering" på Hantverkargatan är en lösning, Norra Stationsområdet (Skattehuset) är också tillgängligt. Angående trafiken är det troligen GPS utrustningen som visar vägen via Brunnsgatan vid besök av centrala staden för inkommande trafik från väster (infart Frykholmsgatan?). Som nyinflyttad till Hässleholm överraskar det mig att återställning efter gatuarbeten inte är fackmässigt utförda, tar evig tid innan arbetsområdena hårdgörs. Övergångsställen med asfalt i kombination av smågatsten har utan undantag sättningar som bör åtgärdas med det snaraste innan olyckor sker.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.