Väntade på bussen – misshandlades

Hässleholm Nu åtalas två av dem, båda 16 år gamla, för misshandeln som inträffade en dag sent i höstas på Första Avenyen i Hässleholm.
Hässleholm • Publicerad 25 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Nu åtalas två av dem, båda 16 år gamla, för misshandeln som inträffade en dag sent i höstas på Första Avenyen i Hässleholm. Enligt åtalet knuffades 17-åringen flera gånger in i ett skyltfönster. De spärrade sedan vägen för honom. Dessutom fick han ett knytnävsslag över munnen så att läppen sprack och började blöda. Bakgrunden till misshandeln var att de misstänkta krävde att 17-åringen skulle lämna "vissa uppgifter", som de var ute efter. En av ynglingarna erkänner att han utdelat två knuffar, den andre att han "stött till" 17-åringen. I övrigt nekar de till anklagelserna.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.