Bli SiestaStar 2009

Kultur och Nöje Nu har du chansen att visa vad du går för och dessutom säkra en festivalbiljett till nästa års Siesta!
Publicerad 26 maj 2009 • Uppdaterad 13 december 2021

Nu har du chansen att visa vad du går för och dessutom säkra en festivalbiljett till nästa års Siesta! – och en ipod av senaste modell. Jo, det är sant - blir du SiestaStar 2009 är priserna dina. Allt du behöver göra är att sjunga en låt, bli bedömd av en inte fullt lika hård jury som programmet Idol har, och hoppas du går vidare till final för att göra upp om titeln ”SiestaStar 2009”. Juryn bedömmer inte bara din sångröst utan hela inlevelsen - så det är en tävling för alla, sångröst eller ej. Så här gör du för att tävla: 1. Välj vilken låt du vill sjunga (lista över låtar finns i tältet) och fyll i anmälningsblanketten. Lämna sedan till någon av reportrarna i tältet. 2. Sjung upp, vänta på din tur och visa vad du går för när det är din tur! Ganska simpelt för att ha en chans att kamma hem de fina priserna va?!

Uttagning 1: Torsdag, 16.00 - 17.00. Uttagning 2: Fredag, 16.00 - 17.00. Final: Lördag, 15.00. Priser Första pris: Ipod Nano 8 GB och festivalbiljett till nästa års Siesta! Tröstpris till ytterligare två personer finns. Lycka till!

Maria ZandihnSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.