Efterlyst 37-åring utlämnas till Polen

Hässleholm Som Norra Skåne tidigare berättat är 37-åringen från Hässleholm eftersökt av polska myndigheter sedan han delgivits misstanke om 21 olika brott i Polen.
Hässleholm • Publicerad 26 maj 2009 • Uppdaterad 30 november 2021

Som Norra Skåne tidigare berättat är 37-åringen från Hässleholm eftersökt av polska myndigheter sedan han delgivits misstanke om 21 olika brott i Polen. Han är bland annat misstänkt för rån, stöld och våld mot tjänsteman. 37-åringen, som erkänt brotten, har gått med på att utlämnas, men motsätter sig att han måste sitta häktad i avvaktan på att beslutet ska verkställas. Tingsrätten beslutade ändå att mannen ska vara fortsatt frihetsberövad. Mannen greps i Finja för tre veckor sedan.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.