Se över alla tjänster

Opinion I dessa besparingstider anser jag att alla tjänster inom Osby kommun ska granskas noga med tanke på hur våra skattemedel används.
Opinion • Publicerad 26 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

I dessa besparingstider anser jag att alla tjänster inom Osby kommun ska granskas noga med tanke på hur våra skattemedel används. Jag undrar vad kommunens informatör tjänar och hur hennes arbetsdag ser ut? Med tanke på att elev-antalet sjunker, så borde ju rimligtvis också antalet tjänstemän på utbildningskontoret minska i samma takt? Hur ser det ut på it-avdelningen? Hur många anställda finns där? Vill någon ansvarig politiker svara på dessa frågor?

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.