Artikeln saknar rubrik

Nyheter Det handlar om en utställningsbyggnad med tillhörande brokonstruktioner samt ett annex med garage.
Publicerad 27 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Det handlar om en utställningsbyggnad med tillhörande brokonstruktioner samt ett annex med garage. Bebyggelsen stämmer med den plan som antogs för området i juli 2008, framgår det i beslutet. Området är skyddat av strandskydd och nämnden beviljar nu också en dispens från skyddet. Med motiveringen: – Själva idén med anläggningen – att öka allmänhetens förståelse för och tillgänglighet till vattenriket i Kristianstad – är ett särskilt skäl för dispens. I en vattendom har miljödomstolen gett tillstånd att uppföra anläggningen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.