Nationaldagen firas i Broby

Nyheter Nu uppmanar arrangörerna, som är Lions Club Östra Göinge, föreningar och organisationer att ställa upp och aktivt deltaga i detta firande.
Publicerad 27 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Nu uppmanar arrangörerna, som är Lions Club Östra Göinge, föreningar och organisationer att ställa upp och aktivt deltaga i detta firande. –Det blir en stor och innehållsrik tillställning, förklarar Sven Jensén. Vi räknar med mycket folk. Alltsammans börjar med samling vid Lindgården klockan 16.15. Där spelar Hemvärnets musikkår och 16.40 blir det avmarsch, med fanborg och deltagare, till Broby hembygdspark. Programmet i parken startar 17.00 och omfattar flagghissning, högtidstal av Sven Jensén, diktläsning, kort andakt, musik samt hunduppvisning.

Bertil Nilsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.