Ore inleder Svedala

Sport BK Ore inleder seriebrottningen med att möta Svedala BK på hemmamatta den 10 september.
Sport • Publicerad 27 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

BK Ore inleder seriebrottningen med att möta Svedala BK på hemmamatta den 10 september. Veckan efter brottar Vinslövslaget sin första bortamatch i Trelleborg mot Starke. Totalt 22 Skåneklubbar har anmält sig till seriebrottningen. Övriga lag i Skånettan, som avslutas den 18 december, är Björnekulla från Åstorp, Sparta från Malmö och Eslöv. När det gäller division II har 16 lag anmält sig och här är tanken att lagen skall delas upp i en norr- och en södergrupp. Anmälda klubbar i dessa serier är: BK Trim (Bjärnum), Ballingslöv, Osby AOBK, Hästveda BK, Tyringe, Höör, Malmö Tigers, Klippan, Kävlinge/Furulund/Argos, Marsvinsholm, Pan/Skurup, HBK-Bergania, Hököpinge, Lundaslättsalliansen, Bjuv och Limhamn.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.