Sparförslag från personal

Nyheter I brevet vädjas även om hjälp från de anställda med att komma med synpunkter, idéer och förslag på vad som kan göras.
Publicerad 27 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

I brevet vädjas även om hjälp från de anställda med att komma med synpunkter, idéer och förslag på vad som kan göras. – I arbetet med mål och riktlinjer ingår en ökad delaktighet från de anställda. Det här är ett sätt och det har redan kommit in många förslag, säger Ulrika Thulin (S). Senast på måndag den 1 juni ska förslagen vara inlämnade. Bland dem som inkommit hittills finns förslag på att minska ner Ulrika Thulins tjänst från 100 procent till 75. Dessutom ifrågasätts tjänsten som kommunjurist, plus att icke lagstadgade verksamheter (Ozvald, Rydbogården, Ybbåsens dagcentral) kan stängas eller minskas ner. Ett förslag är också att alla som uppbär socialbidrag i kommunen ska ses över. "Är det rätt att vi som vill jobba ska bli av med våra jobb när vissa inte vill ha något jobb", är en kommentar som lämnats.

Stefan Franzén
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.