Fängelse för hot och misshandel

Hässleholm En 55-årig man dömdes på torsdagen av Hässleholms tingsrätt till två månaders fängelse för olaga hot, våld mot tjänsteman och hot mot tjänsteman.
Hässleholm • Publicerad 28 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

En 55-årig man dömdes på torsdagen av Hässleholms tingsrätt till två månaders fängelse för olaga hot, våld mot tjänsteman och hot mot tjänsteman. Mannen fälls för att ha hotat en anställd på Systembolaget i Hässleholm i december förra året och för att ha misshandlat en väktare som skulle avvisa 55-åringen från Resecentrum den 7 mars i år.¨Däremot frias han för ett annat misshandelsåtal mot en yngre man, också det på Resecentrum. Tingsrätten slår i sin dom fast att det inte är uteslutet att målsäganden förväxlat 55-åringen med en annan medelålders man. Vid misshandeln fick 19-åringen ta emot ett slag i ansiktet med armbågen.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.