Perstorpsfestival drar igång

Nyheter Perstorpsfestivalen pågår i dagarna två med start fredag 30 maj.
Publicerad 28 maj 2009 • Uppdaterad 25 november 2021

Perstorpsfestivalen pågår i dagarna två med start fredag 30 maj. Det bjuds på många aktiviteter som utställningar, experiment med elever från Perstorps Gymnasium, åktur med veteranbrandbil, musik, talangjakt, Woodrock, vinstregn med Leif "Loket" Olsson samt Sverigepremiär av Funballz, en attraktion där det handlar om att gå på vatten. Och i hörnet Hantverkaregatan-Torggatan förvandlar Vincent Cafaxe, som driver blombutiken La vie en Rose, trottoaren till en trädgård. – Ja, vi lägger ut hundra kvadratmeter äkta gräs. Sedan placerar vi ut möbler, olivträd, palmträd och ett vindruveträd för att skapa en mysig känsla, säger Vincent.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.