Svenssons eller Hill som etta?

Nyheter Eller kommer rektor Karl-Axel Hill på Stenforsaskolan i Sibbhult med en raketspurt?
Publicerad 28 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Eller kommer rektor Karl-Axel Hill på Stenforsaskolan i Sibbhult med en raketspurt? Nomineringarna strömmar in till Anette Jonsson på kommunledningskontoret i Broby kommunhus. Många förslag om makarna Svensson vid Tydingesjön kommer. Folk tycker om, att Svenssons ordnar så många aktiviteter på den gamla festplatsen och att där är så städat, rent och snyggt. Karl-Axel Hill har satt Östra Göinge på utbildningskartan med sina idéer och har utvecklat Stenforsaskolan i Sibbhult till en populär utbildningsplats, skriver en förslagsställare. Tävlingen går vidare.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.