Torsdagens festivalpryl

Kultur och Nöje - Stövlarna och regnjackan var en självklarhet att ta med, säger hon och berättar att stövlarna varit med på flera olika festivaler, till exempel Way out west i Göteborg, och de har visat sig användbara mer än en gång.
Publicerad 28 maj 2009 • Uppdaterad 14 december 2021
Tove Sellstedt gillar sina gummistövlar. Foto: Lisa Winqvist
Tove Sellstedt gillar sina gummistövlar. Foto: Lisa Winqvist

- Stövlarna och regnjackan var en självklarhet att ta med, säger hon och berättar att stövlarna varit med på flera olika festivaler, till exempel Way out west i Göteborg, och de har visat sig användbara mer än en gång.

Lisa Winqvist
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.