Ungdomsstyrelsen nobbar

Nyheter Det blir inga pengar från statliga Ungdomsstyrelsen till projektet Skutt i Östra Göinge i sommar.
Publicerad 28 maj 2009 • Uppdaterad 24 november 2021

Det blir inga pengar från statliga Ungdomsstyrelsen till projektet Skutt i Östra Göinge i sommar. Kommunen hade ansökt om 174 000 kronor från Ungdomsstyrelsen till lägret för överviktiga barn. Men det blev alltså nobben helt. Lägrets budget ligger på 340 000 kronor. Lions, Majblommekommitten, Östra Göinge kommun och andra kommuner, som skickar barn till Skutt i sommar, ställer upp med pengar. – Sedan får vi också lita till sponsorer och frivilliga krafter, säger fritidsintendent Stig Nordin.

Admin
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.